Etappi-radio tarjoaa tietoa ja vinkkejä arjen kiertotalouteen suorana radiolähetyksenä perjantaisin, voit kuunnella lähetykset myös podcastina Sanoma Median suoratoistopalvelu Suplasta.

Etappi-radiossa on joka viikko uusi jakso erilaisista ympäristö- ja kierrätysteemoista kaikelle kansalle. Aihekirjo on laaja aina lajittelusta, kierrätyksestä ja materiaalien hyötykäytöstä ekologisiin valintoihin sekä lasten ja nuorten ympäristökasvatukseen.

Miten toimia ympäristövastuullisesti kodin arjessa? Miten ja miksi jätteet tulee lajitella? Miten ehkäistään ruokahävikkiä tai kulutetaan kestävästi? Miksi käytettyä kannattaa korjata? Mitä jätteille tapahtuu, kun ne on toimitettu kierrätykseen? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin poraudutaan Etappi-radion jaksoissa.

Eri teemoista kerrotaan haastattelemalla asiantuntijoita ja myös kansalaisia. Alueellista asiaa podcasteissa on ensisijaisesti eteläpohjalaisille, mutta useimmat teemat ja sisällöt koskettavat kaikkia kuluttajia ja ympäristövastuullisesta toiminnasta kiinnostuneita kautta maan.

Kuuntele podcast täältä: https://www.supla.fi/ohjelmat/etappi-radio

Suora lähetys perjantaisin klo 10.02, 13.32 ja 17.32 Aito Iskelmän ja HitMixin Pohjanmaan taajuuksilla.