RE-pisteen avaaminen kesällä toi uuden ajan kierrätykseen ja uudenlaisen asiakaskokemuksen Lakeuden Etapin asiakkaille. Uusi 24/7 kierrätysasema RE-piste avattiin kesäkuussa ja sen jälkeen portit ovat avautuneet vilkkaasti. Sovelluksen ladanneita avajaispäivän jälkeen oli lähes 500. Määrä on noussut tasaisesti koko ajan, tähän mennessä RE-apin on ladannut jo reilut 6800 asiakasta. Itsepalveluasiakkaiden määrä on kasvanut tasaisesti koko ajan ja itsepalveluasiointeja oli lokakuussa jo 77 prosenttia kaikista asiakaskäynneistä pisteellä.

 RE-pisteen avajaispäivänä 28.6. pisteellä kävi 278 asiakasta. Itsepalveluportista RE-apilla ajoi sisään 63 asiakasta. Avajaispäivän tunnelma oli aurinkoinen ja asiakkaat ihastelivat hienoa ja siistiä lajittelupaikkaa. Myös itsepalvelu sai heti alusta lähtien kiitosta. Siitä se lähti ja sen jälkeen on tultu pitkälle.

– Mobiilisovelluksen käyttö on sujunut asiakkailta hyvin, jo ennen porttien aukeamista 130 asiakasta oli ladannut RE-apin. Päivän päätteeksi ladanneita oli jo 496, totesi palvelupäällikkö Anna Mäntylä. Hänen mukaansa asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä uuteen palvelukonseptiin ja erityistä kiitosta on tullut itsepalvelumahdollisuudesta ja helposta asioinnista.

Autoja ajamassa RE-pisteelle.
Avajaispäivänä palvelukaistalle syntyi ajoittain jonoa.

Itsepalveluasiakkaat hurauttivatkin portista sisään samantien. Jonoja muodostui jonkin verran palvelukaistalle, mutta nekin saatiin sujuvasti purettua henkilökunnan avustamana.

Itsepalveluportista ensimmäisenä sisään ajoi Alavuden Sydänmaalta Kari Kangas, jolla oli tuomisinaan rikkoutunut jääkaappi. Hän oli lukenut RE-pisteestä Etappi-aviisista ja päätti lähteä heti asioimaan pisteen avattua.

– RE-apin lataaminen oli helppoa ja pisteellä opasteet ohjasivat ajamaan heti oikealle kontille, Kangas kertoi tyytyväisenä.

Apin käytöstä on myös kerätty palautetta asiakkailta ja niiden pohjalta sovellusta on kehitetty edelleen. Palaute onkin tervetullutta jatkotoimia varten.

Google playApp store

Lue myös asiakkaiden kokemuksista