RE-pisteellä käytettävän RE-apin käyttöön on nyt julkaistu opastevideo, joka auttaa käyttäjää sovellukseen kirjautumisessa ja uuden käynnin luomisessa. Video näyttää yksityiskohtaisesti mutta tiiviisti kaikki tärkeimmät käyttäjän toiminnot apissa. Joten, jos apin lataaminen on tähän saakka arveluttanut, niin nyt se onnistuu varmasti. Katso lyhyt videomme ja ota RE-appi käyttöön sovelluskaupasta.

RE-piste ja itsepalvelun mahdollistava RE-appi ovat molemmat saaneet suurta kiitosta käyttäjiltään. Sovelluksen käyttäjiä on jo hurja määrä ja suurin osa asiakkaista käy RE-pisteellä itsepalveluasiakkaina. Uusi opastevideo on tehty auttamaan RE-apin käyttöönotossa ja käytössä, jotta käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa ja käyttäjät saisivat kaiken hyödyn irti sovelluksesta.

Video on kuvattu selkeänä näyttötallenteena, joka näyttää käyttäjältä vaadittavat yksinkertaiset toimenpiteet ja antaa lisätietoa sovelluksen ominaisuuksista.

Videolla näytetään sekä sovellukseen rekisteröityminen että uuden käynnin luominen vaihe vaiheelta. Rekisteröitymisosiossa kerrotaan, miten sovellukseen rekisteröidytään, mitä tietoja käyttäjiltä vaaditaan ja miten rekisteröityminen hyväksytään. Uutta käyntiä luodessa taas näytetään uuden RE-pisteelle tuotavan kuorman eli käynnin merkkaaminen sovellukseen, jätelajien valinta sekä ohjeet maksamiseen, mikäli kuormassa on maksullista jätettä.

Videolla näytetään myös, miten sovellus auttaa käyttäjää kartan avulla suunnittelemaan kuorman pakkaamista ja ohjaa paikan päällä oikean lajittelupisteen löytämiseen.

Lue RE-pisteen avajaisista ja käyttöönotosta

Katso video!

 

Ota RE-appi käyttöön!

Google playApp store