Jätteiden kierrätyksessä ja lajittelussa siirryttiin uuteen aikaan, kun RE-pisteen portit avautuivat.  Kävimme tutkailemassa muutama viikko tämän jälkeen asiakkaiden kokemuksia uudesta konseptista.

Asiakkaat antoivat gallupissa RE-pisteelle kiitosta muun muassa selkeydestä, itsepalvelusta, katetusta tilasta ja ystävällisestä palvelusta. Erityistä kiitosta saivat RE-pisteen siisteys ja apin vaivaton käyttö. Myös hyviä kehittämisideoita keksittiin.

Seinäjokelaiselle Juha Stenforsille RE-piste oli tullut tutuksi jo ensimmäisinä viikkoina RE-pisteen avaamisen jälkeen.

– Kävin RE-pisteessä melko pian sen avauduttua ja nyt olen toistamiseen täällä. Vanhalla jäteasemalla poikkesin tavallisesti pari kertaa vuodessa.

– Latasin RE-apin puhelimeeni siitä kuultuani. Mobiilisovelluksen ansiosta voi poiketa jäteasemalle silloin, kun se sopii itselle parhaiten.

– RE-appi on onnistunut ja toimii hyvin. Seuraava askel apin kehitystyössä olisi, että jätejakeet näkyisivät apissa siinä järjestyksessä kuin niiden vastaanottopisteet ovat Tuubissa, Stenfors totesi. Hän toi Tarhan puolelle risuja ja Tuubi-lajittelukatokseen muun muassa sähkö- ja elektroniikkaromua.

Asiakkaiden kommentteja:

Lajittelukatos on hieno ja siisti. Täällä on helppo asioida. Lisäksi palvelu on todella ystävällistä ja tarvittaessa saa apua.

Hienointa on, että RE-pisteellä voi poiketa itselle sopivaan ajankohtaan, eikä ole enää riippuvainen aukioloajoista.

Parasta on, että lajittelukatoksessa saa olla sateelta ja helteisenä kesäpäivänä paahteelta suojassa.

Lue myös: Asiakkaat ottivat RE-pisteen ja itsepalvelun omakseen