Lavapalvelu sopii tilapäiseen tarpeeseen, kun jätettä syntyy suuri määrä kerralla esimerkiksi varaston tyhjennyksen, talkoiden tai remontin yhteydessä. Yksittäisten isojen esineiden kuskaamiseen jäteasemalle voit tilata meiltä noutopalvelun.

Lavapalvelu remonttimaalle tai vaikka talojen tyhjennys­projekteihin

Palvelu sisältää siirtolavan tai lokerolavan toimittamisen ja noudon. Lava tuodaan paikan päälle sovittuna ajankohtana ja haetaan pois sen täytyttyä. Risu- ja haravointijätettä syntyy helposti paljon keväisin ja syksyisin, jolloin lava voi olla hyvä vaihtoehto pihatalkoisiin. Myös esimerkiksi taloyhtiön vaihtaessa kodinkoneita huoneistoihin, voi vanhat koneet toimittaa helposti kerralla jätehuoltokeskukseen lavapalvelun avulla.

Lavoja löytyy eri kokoisia alkaen 12,5-kuutioisesta aina 40-kuutioiseen saakka.

Isojen esineiden nouto

Etappi noutaa tarvittaessa isot esineet kiinteistöltä. Noudettava esine voi olla esimerkiksi jääkaappi, televisio tai pesukone. Nouto laskutetaan normaalin jätelaskun yhteydessä. Jos kyseessä on maksullinen tavara, kuten vaikka sohva tai runkopatja, tulee lisäksi maksettavaksi jätteen käsittelymaksu. Kerralla voi tilata 1–5 esineen noudon.