Etappi-radio on kiertotalousaiheinen tiedotusohjelma, jota Lakeuden Etappi on tuottanut jo vuodesta 2005 radioaalloilla useilla Pohjanmaan taajuuksilla. Vuodesta 2020 lähtien tietoa ja vinkkejä arjen kiertotalouteen on voinut kuunnella myös podcastina Sanoma Median suoratoistopalvelu Suplasta.

Etappi-radio tarjoaa joka viikko uuden jakson neuvontaa ja tietoutta monenlaisista ympäristö- ja kierrätysasioista kaikelle kansalle. Aihekirjo on laaja aina kierrätyksestä ja materiaalien hyötykäytöstä ekologisiin valintoihin sekä lasten ympäristökasvatukseen.

Miten toimia ympäristövastuullisesti kodin arjessa? Miten ja miksi jätteet tulee lajitella? Miten ehkäistään ruokahävikkiä tai kulutetaan kestävästi? Miksi käytettyä kannattaa korjata? Mitä jätteille tapahtuu, kun ne on toimitettu kierrätykseen? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin poraudutaan Etappi-radion jaksoissa.

Eri teemoista kerrotaan haastattelemalla asiantuntijoita ja myös kansalaisia. Alueellista asiaa podcasteissa on ensisijaisesti eteläpohjalaisille, mutta useimmat teemat ja sisällöt koskettavat kaikkia kuluttajia ja ympäristövastuullisesta toiminnasta kiinnostuneita kautta maan.

Kuuntele podcast täältä

 

Suora lähetys perjantaisin klo 10.02, 13.32 ja 17.32 Aito Iskelmän ja HitMixin Pohjanmaan taajuuksilla.