E-lasku on tietoturvallinen ja toimitusvarma tapa hoitaa laskut, sillä henkilötietosi eivät voi joutua vääriin käsiin, eikä se myöskään ole riippuvainen postin kulusta. Sähköinen lasku on myös ilmastolle ystävällisempi vaihtoehto kuin paperinen lasku. Tilaamalla e-laskun säästät paperissa ja kuljetuspäästöissä. Useissa pankeissa on myös mahdollista tilata ilmoitus saapuneesta e-laskusta, jos haluaa tarkistaa laskut ennen maksua. Verkkopankissa voi myös valita, että e-lasku veloittuu automaattisesti, jolloin välttyy eräpäivän unohtumiselta tai muistutusmaksuilta.

Sähköistä laskua on vaivaton käyttää. Siitä löytyy aina oikeat tiedot valmiiksi laskun maksamista varten, jolloin ei tarvitse tarkistaa tili- tai viitenumeroa erikseen.

Voita lahjakortti paikalliseen korjausyritykseen

Tilaa e-lasku omasta verkkopankista käyttäen Etapin laskussa näkyvää asiakasnumeroa. Kaikki joulukuun loppuun mennessä e-laskun käyttöön ottaneet asiakkaamme osallistuvat arvontaan. Voit voittaa yhteissummaltaan 100 euron arvoisen lahjakortin valitsemaasi Korjaa.se/Etelä-Pohjanmaa -palvelun korjausyritykseen/korjausyrityksiin. Osallistut arvontaan, vaikka e-laskusopimuksesi olisi tehty jo aikaisemmin.

Katso kevään Etappi-aviisin numerosta, mistä jätelasku koostuu:

Mistä jätelasku koostuu?