RE-piste avattiin kesäkuussa 2021, jonka jälkeen asiakkaat ottivat pian pisteen ja myös itsepalvelun omakseen. Nyt jo reilut 80 prosenttia asioinneista tehdään itsepalveluna. Helppoa kuin mikä, näin jätteitä voi viedä keräykseen, milloin itselle sopii. Jos RE-appi on vielä lataamatta käyttöön, niin nyt se kannattaa tehdä videon opastamana.

RE-pisteellä käytettävän RE-apin käyttöön on julkaistu opastusvideo, joka auttaa käyttäjää sovellukseen kirjautumisessa ja uuden käynnin luomisessa. Video näyttää yksityiskohtaisesti mutta tiiviisti kaikki tärkeimmät käyttäjän toiminnot apissa. Joten, jos apin lataaminen on tähän saakka arveluttanut, niin nyt se onnistuu varmasti. Katso lyhyt videomme ja käy lataamassa sen opastamana appi sovelluskaupasta.

Video on kuvattu selkeänä näyttötallenteena, joka näyttää käyttäjältä vaadittavat yksinkertaiset toimenpiteet ja antaa lisätietoa sovelluksen ominaisuuksista. Videolla näytetään sekä sovellukseen rekisteröityminen, että uuden käynnin luominen vaihe vaiheelta.

Apua sovelluksen käyttöön voi pyytää myös jäteasemanhoitajilta palveluaikana.

Katso video ja lataa RE-appi

Jo yli 11 000 asiakasta käyttää appia itsepalveluasioinnissa. Nyt sinunkin kannattaa ladata se, jos et ole sitä vielä tehnyt. Opastusvideon avulla se on helppoa.

Ota RE-appi käyttöön!

Google playApp store